Functional-Fit / Boks-Fit

DONDERDAGAVOND 20:00 UUR

Met Functional-Fit / Boks-Fit combineer je het beste van Functional-Fit met het beste van Boks-Fit. Hierbij verbeter je jouw uithoudingsvermogen, kracht en bokstechniek, waarbij het hele lichaam wordt getraind.

 

Locatie:
Basisschool ‘t Slingertouw
Grasland 1, 5658 GA Eindhoven

KvK-nummer 17231573
Bank: NL94.INGB.0005.0408.73

Button.gif

 

Met Functional-Fit verbeter je jouw uithoudingsvermogen, kracht, stabiliteit, snelheid en flexibiliteit. De training is functioneel, d.w.z. dat het hele lichaam getraind wordt om activiteiten uit het dagelijks leven met gemak te kunnen uitvoeren. Een stevige workout, waarbij gebruik wordt gemaakt van het eigen lichaamsgewicht EN kettlebells, dumbells en pumpstangen (met verschillende gewichten). Je kracht en conditie gaan razendsnel vooruit en de calorieverbranding ligt hoog. Door de hoge intensiteit van de training blijft de calorieverbranding zelfs lange tijd na de training verhoogd.

Bij Boks-Fit hoef je niet bang te zijn, wel moet je doorzettingsvermogen hebben. Er worden stoten op de handschoen van de tegenstander geplaatst, hierdoor krijg je dus geen rake klappen in het gezicht! Daarnaast bouw je zelfvertrouwen op, leert de bokstechnieken én staat met je beste beentje voor! •   2B-Fit
    Basisschool ‘t Slingertouw
    Grasland 1
    5658 GA Eindhoven

    TELEFOON:
    06 – 41 289 282

    EMAIL:
    info@2b-fit.nl